Wij hechten veel waarde aan uw privacy bij het gebruik van onze website. Daarom willen we transparant zijn over welke gegevens we verzamelen en hoe we deze verwerken, om zo in overeenstemming te zijn met de Algemene verordening Gegevensbescherming (GDPR).

Wie verwerkt de gegevens?

De verwerkingsverantwoordelijke en eigenaar van deze website is Jens Van Nueten. Onze gegevens:

Jens Van Nueten
Lange Eerselsstraat 28
2200 Herentals
jens@sinkroon.be
+32 (0)497/34 01 11

Ondernemingsnummer: 0548.702.175

Welke persoonsgegevens verwerken we en met welke doeleinden?

Wij verwerken mogelijk volgende gegevens van je:

Contactformulier
Bij het invullen van het contactformulier, verwerken wij uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer (indien ingevuld) en boodschap, om zo op een correcte manier contact met u op te kunnen nemen.

Abonneren op de nieuwsbrief
Indien u zich wil abonneren op onze nieuwsbrief, verwerken wij uw voornaam en e-mailadres, om u zo de nieuwsbrief te kunnen aanbieden.

Afspraak maken

Wij verwerken de persoonsgegevens die u ingevuld hebt bij het versturen van het afspraakformulier, om zo een gesprek te kunnen organiseren over een van onze oplossingen.

Statistieken

Mailchimp: Wij houden volgende statistieken bij over uw interactie met de nieuwsbrieven: locatie, browsertype, aantal keren geopend, aantal keren op links geklikt. Deze informatie gebruiken wij om de nieuwsbrief te verbeteren en u steeds de meeste relevante inhoud toe te sturen.

Google Analytics: Wij houden ook volgende gegevens bij over uw activiteiten op deze website (anoniem): surfgedrag, browsertype, besturingssysteem, ip-adres en domeinnaam van de website die u naar hier geleid heeft. Deze gegevens gebruiken wij om onze website te optimaliseren.

Andere

Persoonsgegevens die u ons via e-mail, telefoon, social media, WhatsApp, sms, of andere kanalen verstrekt, kunnen wij gebruiken om te reageren op uw verzoek. Indien u klant bij ons wordt, houden wij ook uw contact- en facturatiegegevens bij om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Met wie worden uw gegevens gedeeld?

Zoals hierboven vermeld, maken wij gebruik van enkele externe verwerkers die uw gegevens verwerken in onze opdracht. Met deze verwerkers hebben wij een bewerkersovereenkomst afgesloten waardoor de privacy van uw gegevens gegarandeerd wordt. Wij blijven wel ten allen tijden verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hierbuiten verkopen wij uw gegevens niet aan derden en maken enkel wij gebruik van uw gegevens.

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Wij nemen de beveiliging van uw persoonsgegeven serieus en hebben de nodige organisatorische en technische maatregelen getroffen om diefstal, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongewenst wijziging van uw gegevens te voorkomen. Zo maken we op deze website gebruik van een beveiligde verbinding en worden al uw gegevens opgeslagen in een beveiligde database.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om het doel waarvoor de gegevens verzameld zijn te realiseren. Na contactopname houden wij uw gegevens nog maximaal 1 maand bij, daarna worden ze automatisch gewist uit onze systemen. Indien u zich opzegt als klant, worden uw gegevens onmiddellijk na volledige afhandeling gewist.

Uw rechten

We lichten je graag in over de rechten die u als gebruik heeft met betrekking op uw persoonsgegevens. Indien je een van deze rechten wil uitoefenen, gelieve dan per e-mail contact op te nemen via jens@sinkroon.be.

Recht op inzage, rechtzetting en wissen van uw gegevens

Als gebruiker heb je het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en kan je ons verzoeken deze gegevens aan te passen of volledig te wissen uit alle systemen en databases.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens stop te zetten, zowel tijdelijk als permanent.

Recht om klacht in te dienen

Indien je klachten hebt over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, heb je het recht om hierover een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Indien je ons toestemming gegeven hebt om jouw gegevens met een bepaald doel te verwerken, kan je deze toestemming steeds intrekken. Dit verandert echter niets aan de rechtmatigheid van de verwerking voordat je de toestemming ingetrokken had.

Recht om je te verzetten tegen geautomatiseerde verwerking van je gegevens

Je hebt het recht bezwaar in te dienen tegen automatische profilering. Indien je niet wilt dat we je persoonsgegevens gebruiken voor geautomatiseerde marketingdoeleinden, dan zullen we je gegevens daarvoor niet meer inzetten.

Recht op het overdragen van je gegevens

Je hebt het recht om de persoonsgegevens die we over je bijhouden over te laten dragen naar een andere partij. We bezorgen je deze gegevens dan in een gestructureerde vorm die universeel leesbaar is voor computersystemen zodat de overdraging zo efficiënt mogelijk kan gebeuren.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om de werking van onze website te optimaliseren. Een cookie is een klein tekstbestandje dat door onze website meegestuurd en opgeslagen wordt op de internetbrowser van uw toestel. Zo kunnen we informatie bijhouden over uw voorkeuren en surfgedrag op onze website. Deze informatie kan bij een volgend bezoek weer door de website uitgelezen worden. U kan uw voorkeuren in verband met deze cookies volledig zelf beheren. Lees hierover meer in onze cookieverklaring.

Wijzigingen

Indien nodig kunnen wij onze privacyverklaring steeds wijzigen, bijvoorbeeld bij introductie van nieuwe functionaliteiten op onze website. De privacyverklaring werd het laatst gewijzigd op 20 december 2018.

Klaar om te groeien?

Benieuwd of we jouw bedrijf een boost kunnen geven?
Neem dan nu contact met ons op. We maken met plezier uitgebreid tijd voor jou.